Alkonyat - Hajnalhasadás 2. rész (1 DVD)

Alkonyat - Hajnalhasadás 2. rész (1 DVD)

The Twilight Saga: Breaking Dawn, Part 2 (2012)

DVD film

999 Ft (70%)
3 290 Ft
2014.07.01. - 2014.08.31.
2013.03.20.
Raktáron van
kb.1-2 munkanap

dráma, fantasy, kaland,
Bill Condon

Kristen Stewart, Robert Pattinson, Taylor Lautner, Peter Facinelli, Elizabeth Reaser, Ashley Greene, Jackson Rathbone, Kellan Lutz, Nikki Reed

Specifikáció

DVD

Warner Bros.

magyar (DD 5.1), angol (DD 5.1), cseh (DD 5.1)

magyar, angol halláskárosultaknak, román, cseh

2

2.35:1 anamorf

110 perc

16f

Tartalom

Minden pillanat ide vezetett. Az Oscar-díjas Bill Condon rendezte Twilight-saga mindenki által izgatottan várt befejező része (Twilight – Hajnalhasadás 2.) végre felfedi ennek a lenyűgöző, romantikus történetnek titkait, mely rajongók millióit varázsolta el.

Bella (Kirsten Stewart) átváltozottként ébred – immár anya és végre... vámpír. Amíg férje, Edward (Robert Pattinson) örömét leli szépségében, gyorsaságában és nem szokványos önuralmában, addig az újjá született Bella úgy érzi, hogy most él csak igazán. Legjobb barátjuk, Jacob (Taylor Lautner) végzete összefonódik igen kivételes lányuk, Renesmee (Mackenzie Foy) sorsával. A lény érkezése ritka összetartó kapocs ebben a tág családban, de hamarosan feltűnik egy erő, melynek célja nem más, mint mindannyiuk elpusztítása.

Még több küzdelemmel, még több romantikával, még több szenvedéllyel, rejtéllyel, és akcióval, amelyek az előző három részt nemzetközi kasszasikerré tették, a Hajnalhasadás 2. része mindenki által imádott története a szerelemnek, a család fontosságának, a bátorságnak, valamint a végzetnek.

A film alapja Stephanie Meyer bestseller könyvsorozata, melyek, csakúgy mint a belőlük készült filmadaptációk, kulturális világsikerré váltak, és az elhivatott rajongók mindig türelmetlenül várták az újabb részeket. A két felvonásos adaptáció második részét Stephanie Meyer regénye és Melissa Rosenberg forgatókönyve alapján Bill Condon rendezte, Kirsten Steward, Robert Pattinson és Taylor Lautner főszereplésével.prev
next
close